Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει

July 27, 2020
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει

 

一, το κύριο υλικό της έξυπνης κλειδαριάς πορτών

Το υλικό εφαρμογής της έξυπνης κλειδαριάς πορτών έχει πολλά από το υλικό μετάλλων, αλλά έχει το διαφορετικό υλικό στα διαφορετικά συστατικά σύμφωνα με την εφαρμογή. Το κύριο υλικό εφαρμογής στο σώμα κλειδαριών (εικόνα 1) έχει το σίδηρο, ανοξείδωτο, χαλκός Η κύρια εφαρμογή στις επιτροπές και οι λαβές (εικόνα 2) έχουν το πλαστικό, ανοξείδωτο, σίδηρος, κράμα αργιλίου, κράμα χαλκού και zinc-alloy, ακόμα κι αν έχει το κράμα τιτανίου το υλικό της εσωτερικής δομής (ηλεκτρονικό μέρος, συνέλευση συμπλεκτών, έκτακτη ανάγκη που ανοίγει, picture3) περιέλαβε το χαλκός-κράμα, πλαστικό, ανοξείδωτο και ούτω καθεξής. Τώρα, εστιάζουμε στο σώμα κλειδαριών, επιτροπές και οι λαβές, της αναφέρονται στην κύρια διαδικασία έχουν die-casting, τη μεταλλουργία σκονών, σχηματοποίηση εγχύσεων μετάλλων, σφραγίζοντας, γυαλίζοντας, καλύπτοντας, επεξεργαμένος τη διαδικασία και το κ.λπ. στη μηχανή.

 

εικόνα 1: σώμα κλειδαριών

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει  0

 

εικόνα 2, επιτροπές και λαβές

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει  1

 

二, το υλικό του σώματος κλειδαριών

Το σώμα κλειδαριών μια μηχανική συσκευή της ανοικτής κλειδαριάς και της στενής κλειδαριάς, αυτό είναι ενός σώματος από κύριου εγγυητή της ασφάλειας, διάρκεια, και επίσης είναι ενός αύτοστος από μέρους πυρήνων της έξυπνης κλειδαριάς πορτών, τα αιτήματα υλικού του είναι ανθεκτικά, ισχυρός. Κατά συνέπεια, το κύριο υλικό του σώματος κλειδαριών έχει το σίδηρο, ανοξείδωτο και μερικά zinc-alloy, ο χαλκός χρησιμοποιούνται στο μπουλόνι άνοιξη κλειδαριών, χρησιμοποιούνται σπάνια στην εσωτερική δομή. Η τιμή του ανοξείδωτου είναι ακριβή, η κατεργασία είναι δυσκολία, η κύρια διαδικασία της έχει κ.λπ. ρίψεων, τεντώματος ακρίβειας διαδικασία και η απόδοση του σιδήρου είναι το καλύτερο να χρησιμοποιήσει αυτήν την περίοδο το σώμα κλειδαριών. Αλλά συνήθως της κλειδαριάς το σώμα είναι ανοξείδωτο χρήσης, όπως το μπουλόνι άνοιξη κλειδαριών, άξονας κλειδαριών, περιστρεφόμενο μέρος κλειδαριών, μπορεί να πάρει την καλύτερη ανθεκτική απόδοση και η αξιοπιστία υπηρεσιών, τα άλλα συστατικά μπορεί να χρησιμοποιήσει το σίδηρο που μειώνουν το κόστος, η διαδικασία της είναι ίδια με το ανοξείδωτο, και για τα μέρη χαμηλότερου κόστους, θα χρησιμοποιήσει το σίδηρο και τον ανοξείδωτο σίδηρο, ακόμη και τη μεταλλουργία χαμηλός-σκονών χρήσης στη διαδικασία μπουλονιών άνοιξη κλειδαριών (η ποιότητα της υψηλής μεταλλουργίας σκονών είναι πολύ καλά, αλλά το κόστος είναι πολύ υψηλό), χαμηλού κόστους, αλλά τη λιγότερες αξιοπιστία και τη διάρκεια.

 

εικόνα 4, τμήματα μπουλονιών κλειδαριών

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει  2

 

εικόνα 5, περιστρεφόμενα τμήματα κλειδαριών

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η κύρια ανάλυση εφαρμογής υλικού και διαδικασίας της έξυπνης πόρτας κλειδώνει  3

 

三, υλικό των επιτροπών κλειδαριών

 

Αυτήν την περίοδο, το υλικό χρήσης του κεντρικού αγωγού επιτροπών ο σίδηρος, το ανοξείδωτο, το κράμα αργιλίου, ο χαλκός, zinc-alloy, πλαστικός, η χλόη κ.λπ., συνήθως, το πλαστικό και η χλόη είναι σπάνια.