Πιστοποιητικά

  • Κίνα sints precision technology co.,ltd Πιστοποιήσεις
    ISO9001
  • Κίνα sints precision technology co.,ltd Πιστοποιήσεις
    TS16949
  • Κίνα sints precision technology co.,ltd Πιστοποιήσεις
    IECQQC080000

QC Προφίλ

Ποιοτικός στόχος:

Ποιοτικοί στόχοι προγράμματος 2,463 (μήνες) Στατιστικές μονάδες
1. Συνολικό ποσοστό ολοκλήρωσης μήνας ≥90% Ενεργοποίηση σχεδίων
2. Ο αριθμός τέτοιων προϊόντων ≤2 χρόνοι/μήνας Τμήμα διαχείρισης
3. Αριθμός καταγγελιών πελατών ≤5 χρόνοι/μήνας Τμήμα διαδικασιών
 

 

Ποιοτική πολιτική:

1, πλήρης των αγαθών: Όλοι οι ανώτεροι υπάλληλοι πρέπει να είναι πλήρως αφιερωμένη επιχείρηση ISO9001 στην καθιέρωση, την εφαρμογή και τη συντήρηση, και τις διαδικασίες στην εργασία στον ποιοτικό έλεγχο της επιχείρησης των προϊόντων, να βελτιώσουν την ποιοτική συνείδησή τους.

2, λειτουργικό σύστημα: Όλο το προσωπικό στις επιχειρήσεις διαδικασίας παραγωγής πρέπει να ακολουθήσει τις απαιτήσεις των εγγράφων του ISO 9001, και την κάθετη και οριζόντια αποδοτικότητα επικοινωνίας και παραγωγής ώθησης.

3, συνεχής βελτίωση: Το ειδικευμένο διοικητικό πρότυπο «σχέδιο κύκλων χρήσης (p),» εκτελεστική (δ) «επιθεώρηση (γ)» σωστό (α) «στο χαμηλότερο σημείο στον εξαιρετικό έλεγχο και βελτιώνει τη διαχείριση παραγωγής, ποιοτική διαχείριση, μείωση του κόστους ασυνήθιστη.

4, ικανοποίηση πελατών: Όλο το προσωπικό που συμμετέχει σε ολόκληρη τη διαδικασία της ποιοτικών διαχείρισης και του συστήματος ελέγχου, βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα και την ποιότητα των υπηρεσιών, για να συναντήσει ή να υπερβεί τη ικανοποίηση πελατών, μια μεγαλύτερη ευρύτερη αγορά.

Αφήστε ένα μήνυμα